In verband met de Corona anderhalve meter maatregelen is de maximale capaciteit van Beach Club Simoon ongeveer 50 personen. Dit is mede afhankelijk van de samenstelling van uw gezelschap. We begeleiden u graag in het organiseren van een succesvol evenement waarbij we alle RIVM richtlijnen respecteren.

 

Verjaardag

Verjaardag

Gezellig barbecueën, een luxe 3-gangen diner, een borrel met luxe hapjes of dansen op de beats van de DJ, alles is mogelijk met jouw verjaardag bij Simoon Beach Club. Afhankelijk van de grote van de groep reserveren we de beach club geheel of gedeeltelijk. Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in. We bespreken dan graag de mogelijkheden.
Bruiloft

Bruiloft

Van ceremonie tot receptie en van diner tot feest, Simoon denkt graag mee met het organiseren van deze bijzondere aangelegenheid. Intiem of groots, alles is mogelijk! Stuur ons een mail met de wensen, of vul onderstaand formulier in, en wij nodigen je/jullie graag uit om de sfeer van de locatie te laten proeven en de eindeloze mogelijkheden te bespreken.
Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

Wil je ook zelf cocktails leren maken? Na deze anderhalf uur durende workshop shake jij zelf zo een Mojito, Cosmopolitan of Sex on the beach in elkaar
Andere gelegenheid

Andere gelegenheid

Is er een andere aangelegenheid die speciale aandacht verdient? Bijvoorbeeld een actieve dag met vrienden, babyshower of condoleance? Simoon denkt graag met je mee met de invulling van jouw dag.

 

Vraag een offerte aan

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

 

 

Contact

Simoon Beach Club (Simoon BV)
Pastoriestraat 31
7551 DJ Hengelo
06-52255852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

ALLEEN VOOR AFHAAL GEOPEND
Vrijdag 16u - 20u
Zaterdag 16u - 20u
Zondag 16u - 20u
Bestel altijd eerst online!